Kommittémedlemmar

Emil Lundahl (sammankallande)

Emil pluggar sedan hösten 2019 i Halmstad men kommer från Höllviken i sydvästra Skåne. Han är född 1997 och sitter med i kommittén sedan 2013. Tidigare satt han i Rrk Skåne. Resor ligger varmt om hjärtat, och då gärna till lite udda hörn av världen. På hemmaplan ligger Falsterbonäset honom varmt om hjärtat.

 

E-mail till Emil: emillundahl97@gmail.com

Ebba Adolfsson

Ebba är sedan barnsben bosatt och född i Södertälje, 2001. Hon har varit aktiv på Landsorts fågelstation sedan 2012 och är sedan 2017 också aktiv på Ottenby fågelstation. Helst skådar hon på Öland med framförallt Ottenby och Petgärde träsk som favoritlokaler.

 

E-mail till Ebba: ebbaadolfsson01@gmail.com

Harald Ris

Harald är sedan barnsben bosatt i Varberg men föddes i Stavanger, Norge, 1998. Han har varit aktiv i att starta en ungdomsgrupp i Varbergs Ornitologiska Förening sedan 2012 och är medlem i Hallands Regionala Rapportkommitté sedan 2017. Helst skådar han på västkusten med Morups tånge som favoritlokal.

 

E-mail till Harald: harald.ris@gmail.com

Max Olsson

Max bor utanför Tingsryd i Kronobergs län och är född 1999. Utöver Ungdomsskådarna är han ledamot i den lokala fågelklubben med både programskrivning och bilder. Helst skådar Max i hemmamarkerna runt Tingsryd. Han är lite extra svag för rovfåglar och doppingar.

 

 

E-mail till Max: maxwilliamolsson@gmail.com

Hanna Berg

Hanna är uppvuxen i Skara, där hon bott sedan hon föddes 1999. Hon startade sin skådarresa i sexårsåldern som medlem i Skövde fågelklubb, men har sedan skådat runt om i landet, bland annat mycket på Öland och Nidingen. Du hittar henne dock oftast runt Hornborgasjön, hennes hemmalokal.

 

E-mail till Hanna: hannaseberg@yahoo.se